Over TreeTime

TreeTime is een familiebedrijf. Met ons gezin hebben we altijd al genoten van kamperen en het buitenleven. In de zomer van 2017 beheerden we een viersterren camping in de Belgische Ardennen en werkten er nauw samen met een outdoororganisatie. We zijn enorm gaan houden van de sociale interactie met onze gasten en zochten naar een manier om dit te kunnen combineren met een back-to-basic concept. We hebben deze in de boomtenten van Tentsile gevonden en zien hierin volop mogelijkheden om mensen los te weken van alle luxe van de moderne tijd. In het bijzonder kinderen die veel tijd spenderen aan computer, social media en internet.

Wanneer we back to basic bezig in de natuur bezig zijn, zijn onze eigen kinderen zonder internet en overige luxe actiever en creatiever en ze genieten ervan. En zelf zijn we leukere ouders die beter kijken en luisteren naar de kinderen. Dit gunnen we anderen ook!

Tentsile

Over Tentsile

Wat ons als TreeTime aanspreekt van Tentsile is dat deze organisatie vanuit passie ontstaan is. En het mooie is dat ze voor elke verkochte tent 18 bomen planten!

De boomtenten van Tentsile zijn gebaseerd op het idee van boomhutten die je overal mee naar toe kunt nemen. Deze lichtgewicht, milieuvriendelijke tenten zijn ontstaan uit een idee van een architect die zijn jongensdroom heeft uit laten komen. De treetent biedt je letterlijk een nieuw niveau van kamperen: hoog tussen de bomen!

De tenten zijn ontworpen om toch in gebieden met harde en ongelijke ondergrond te kunnen kamperen. In feite is het een meerpersoons-hangmat waar je dank zij het omhulsel van mesh vrij van insecten kunt slapen. En bij slecht weer zit er bij verschillende versies een regenhoes bij die ook beschermt tegen wind.